11 enero 2007

La injusticia vive en L'Hospitalet


Antes de comentar la siguiente noticia que descubrí hoy en Internet, quería compartir una cita con vosotros de un gran hombre y de un gran demócrata:

"Permitir una injusticia significa abrir el camino
a todas las que siguen."


Willy Brandt
Ex-Canciller alemán y víctima de la persecución Nazi, 1913-1992


Y ahora la triste noticia, pero asimismo la respuesta esperanzadora de la Generalitat de Catalunya (por motivos de brevedad levemente editada). Sale en catalán, pero creo que todo podréis entender el sentido del comunicado. Expresa el rechazo del gobierno de Catalunya frente a un ataque por parte de varios clientes a dos mujeres lesbianas en un bar en una ciudad vecina de Barcelona.


Acció Social i Ciutadania condemna l'agressió a 2 dones lesbianes en un establiment públic

Els fets que s'han denunciat va succeir el passat dimarts 2 de gener, quan una parella de dones lesbianes va ser atacada per diversos clients d'un bar de l'Hospitalet de Llobregat...

El Departament d'Acció Social i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya, a través de la Secretaria de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania, lamenta i condemna l'agressió de la qual han estat víctimes dues dones lesbianes en un bar de l'Hospitalet de Llobregat...

“Catalunya vol esdevenir un país on es respecti plenament la diversitat sexual de les seves ciutadanes i ciutadans. És per això que treballem per la fi de qualsevol mena de discriminació, no tan sols jurídica, sinó especialment, social, que puguin patir els gais, les lesbianes i els homes i dones transsexuals” ha manifestat la secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania, Carme Porta, que també ha subratllat que “en aquesta lluita per la visibilitat i el ple reconeixement a la diversitat sexual no ens hem d'oblidar que encara es mantenen actituds i mentalitats homòfobes, que en algunes vegades arriben fins i tot a l'agressió física”.

Nota de prensa completa:
www.gencat.net/benestar/actualitat/agre/index.htm

No hay comentarios:

Publicar un comentario

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails